om CHECKRAY Ledlager   Kontakt  
Fästelement Vinkellänkar Flexkopplingar Vibrationselement      
Tätningar
 

 

 

 

 

 


Tätningar

Vårt breda sortiment med tätningselement omfattar produkter som o-ringar, radialtätningsringar, manschetter, avstrykare, V-ringar, X-ringar, tätningslister samt stansade, stuckna och formgjorda packningar m.m.

O-ringar i såväl millimeter- som tumdimensioner enligt standarder som SMS, BS, DIN m.fl. Floran av tillgängliga dimensioner är nästintill oändlig. Vi tillhandahåller de flesta förekommande material och hårdheter allt utifrån de krav som ställs. Även special o-ringar finns och vi kan också leverera skarvvulkade o-ringar.
Radialtätningsringar i såväl millimeter- som tumdimensioner. Ett brett sortiment i ett flertal standardutföranden och i alternativa material.
Manschetter, avstrykare, V-ringar och X-ringar i ett flertal typer och utföranden och i alternativa material och hårdheter.
Tätningslist i form av såväl sprutade profiler som skurna lister, allt efter kundens önskemål. Cellgummin, svampgummin och homogena gummin. Med eller utan självhäftning, armering etc.
Stansade och stuckna packningar i förekommande material och efter kundens önskemål. Även handskurna packningar i mindre serier. Vi erbjuder stuckna packningar med hög måttnoggranhet.
Formgjort gummi efter kundens ritningar och önskemål. Vi tar fram verktyg och tillverkar gummidetaljer i önskade material och utifrån tillhandahållna ritningar. Såväl homogena gummidetaljer som vulkade gummi-stål detaljer.
PTFE-detaljer Vi tar fram detaljer i såväl ren som fylld PTFE beroende på de egenskaper som önskas. Allt enligt kundens ritning. Genom vårt nära samarbete med de främsta tillverkarna kan vi erbjuda lösningar på såväl enkla som mer komplicerade detaljer.

Förutom alla de artiklar som vi lagerför har vi tillgång till och kan snabbt ett imponerande brett utbud av tätningsdetaljer i olika former.

Kontakta oss för ytterligare information.